Danslessen

Dreumesdans

1-2,5 jaar Hoe leuk is het om samen met je kleintje de eerst grote of kleine stapjes te zetten, samen te lachen en te bewegen, vanaf half september start deze gezellige les.

Peuterdans / Peutergym

2,5-4 jaar Een les waarin op een speelse en fantasierijke manier wordt kennisgemaakt met dans. Er wordt in de les gewerkt aan muzikaliteit, samenwerking, houding en motoriek. Dansplezier staat natuurlijk voorop. Kortom: een feestje voor de allerkleinsten!

Kleuterdans / Kleuterballet / Algemene Dans Vorming (ADV) 1

4-6 jaar Een les waarin op een leuke en speelse manier verschillende dansstijlen en technieken aan bod komen. Er wordt gewerkt vanuit de belevingswereld van het kind, om zo de natuurlijke creativiteit en expressie te ontwikkelen. Verder wordt er gewerkt aan de motoriek, muzikaliteit, houding en dansgevoel. Maar dansplezier staat op de eerste plaats.

Kinderdans / Ballet Kids / Algemene Dans Vorming (ADV) 2

6-8 jaar Een swingende les waarin de kinderen kennis maken met verschillende dansstijlen en technieken, zoals klassiek ballet, moderne dans, jazz dance, show dance en improvisatie. Er wordt door middel van deze technieken gewerkt aan houding, lenigheid, muzikaliteit en dansgevoel. Maar dansplezier staat voorop.

Jazz Dance

8 – 11 jaar Een les vol energie en techniek. Er wordt gewerkt aan coördinatie, lenigheid, conditie en expressie. De les begint met een warming-up, daarna volgt een aantal technische oefeningen en we eindigen met een flitsende danscombinatie. Kortom: een les vol ritme, dynamiek en uitdaging.

Hiphop

Vanaf kleuters tot en met volwassenen

In de Hiphop les worden verschillende stijlen behandeld,  waaronder popping, locking, breaking en een klein beetje eigen stijl van Linda… knallen dus!

Klassiek / Modern ballet

8 – 12 jaar, 13+ en volwassenen vanaf 16 jaar

In de balletlessen wordt op gestructureerde wijze aan de elegante houding, pirouettes en sprongen gewerkt. De lessen dagen je uit in souplesse, kracht en techniek. Bij ballet wordt het hele lichaam getraind, maar wordt er ook gewerkt aan creativiteit, coördinatie en natuurlijk dansplezier!

En als je echt niet stil kan zitten, kom dan een kijkje nemen bij de moderne dansles. In dit uur wordt er gewerkt aan vloerwerk, draaien, sprongen, techniek en wordt er afgesloten met een combinatie met lekker veel vaart. Er is een grote afwisseling in muziek, dus voor ieder wat wils.

Show Dance

10 – 13 / 13 – 16 jaar / 16 + Show Dance is een afgeleide van Jazz Dance. Het wordt vaak gebruikt in musicals, theatershows en als ondersteuning van artiesten. In de les wordt dus naast de jazztechniek vooral gewerkt aan het showelement, wat betekent dat er veel aandacht uitgaat naar presentatie en uitstraling. Een swingende les vol show.

Dance Fit

volwassenen vanaf 16 jaar

Een swingende les met verschillende dans- en muziekstijlen, waarbij je met plezier werkt aan je uithoudingsvermogen, kracht en natuurlijk de nodige calorieën verbrandt. Dit alles op je eigen niveau. De les bestaat uit een deel cardio en een deel BBB. Kortom Dance Fit is voor iedereen die dansend aan de conditie wil werken!

Pilates

Volwassen vanaf 16 jaar Een pilatesles bestaat uit oefeningen die vloeiend en rustig worden uitgevoerd, dit door bewust gebruik te maken van de ademhaling. Een les waarin gewerkt wordt aan lichaamshouding, soepelheid en het versterken van de spieren. Met name de rompspieren, dus buik-, rug-, bil- en beenspieren. Kortom: een les met inspanning en ontspanning. Voor zowel beginners als gevorderden.

Maak Kennis met de Dansdocenten van Myra Ceti

Menu