Myra Ceti Steunt elk jaar meerdere goeden doelen. Dit jaar willen wij Rien van Zundert Steun geven in zijn sponsorfietstocht op 13 september 2019!

Wat is ColSensation?


ColSensation is een evenement van Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Sinds 2012 beklimmen ColSensation-deelnemers jaarlijks de Mont Ventoux en allemaal met hetzelfde gevoel en doel om zoveel mogelijk donatiegelden op te halen om daadwerkelijk iets te doen om (op termijn) kanker te laten verworden tot een chronische ziekte. Om dit te bereiken is er veel geld nodig voor onderzoek.

Wat ColSensation extra mooi maakt is de compacte setting waarbinnen dit evenement wordt georganiseerd. Hierdoor ontstaat een groep die elkaar gedurende het jaar leert kennen bij de diverse deelnemer bijeenkomsten en bij de diverse acties die door deelnemers worden opgezet om hun donatiegeld bij elkaar te halen. Een saamhorige en vooral gezellige sfeer kenmerkt ColSensation.
Wanneer er na een editie van ColSensation gevraagd wordt wat het meeste indruk heeft gemaakt worden vooral woorden gebruikt zoals; saamhorigheid, vriendschap, mooie emoties, kracht en gezelligheid.

Iedereen heeft zijn een eigen redenen om deel te nemen aan ColSensation maar uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel. Ieder jaar worden er flinke donatiegelden opgehaald die vervolgens worden afgestort naar de door ColSensation vooraf geselecteerde goede doelen. Jaarlijks gaat 75% van de totale donatiegelden naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) waar er door ColSensation 2 specifieke onderzoeksprojecten zijn geadopteerd.  De overige 25% worden via Stichting Team Doelbewust, teruggebracht in deze regio. Lokale kanker gerelateerde doelen worden ondersteund, zo wordt ook deze regio er daadwerkelijk beter van.

Rien van Zundert (67)

@rienvanzundert

Team: Team WillU Fysio

Mijn motivatie:

Door mijn ziekte (collites ulcerosa) in 2018 heb ik helaas niet kunnen deelnemen aan ColSensation 2018. Nu gaat het , dankzij de medicijnen, weer beter met me. Voor mij zal het een grote overwinning zijn om toch weer voldoende conditie op te bouwen om deze rit te voltooien. Dat ik daar mee ook de strijd tegen kanker ondersteun sterkt mijn motivatie nog meer.

Jij Steunt Rien toch ook!! Doneer via de knop!!