Rock for Kika - the Final Countdown

Beleef een knal avondje uit!!

Een heerlijke avond uit voor het goede doel met heerlijke rock covers, gebracht door 2 top cover bands uit de regio. Daarnaast is er nog van alles te beleven deze avond. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan KiKa – Kinderen kankervrij.

VOLG LEO!!


ZERO FRICTION.

Deze band staat garant voor een echt feestje met covers van o.a. Johnny Cash, Elvis Presley, Chuck Berry en Jerry Lewis, maar ook klassiekers van Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en The Beatles zorgen voor een herleving van de tijden van weleer. Niet voor niets trekt deze band al 12.5 jaar volle zalen. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd als Zero Friction het podium betreedt…..

FRONTAAL.

Deze band timmert al sinds het jaar 2000 aan de weg en heeft al in het voorprogramma gestaan van bijv. Golden Earring, Di-rect & Kane. Het repertoire van Frontaal staat garant voor een knallende rock avond met covers van o.a. Live, U2, Foo Fighters, Rage against the machine, Green Day, Kings of Leon, Pearl Jam en ga zo maar door. Deze avond mag je echt niet missen. Kaarten zijn te bestellen door even een PB naar mij te sturen of een mailtje naar leoosseweijer@ziggo.nl

Wanneer: 23 maart 2019 om 20.00 – 01.00 uur

Intree: €7,50 aan de deur.          €6,00 VVK   @ Primera De Gilles, Kaaistraat 49, Steenbergen

Jij komt toch ook, en wie neem je mee?

0
geweldig verhaal
0
Euro is het doel!
0
marathons voor Kika
0
km in 10 jaar gelopen