'Witte Da'

Zin in een leuk middagje uit?

Op zondag 5 juli bent u welkom in het theatercafé van Myra Ceti in Steenbergen

Theatercafé open vanaf 15.00 uur.

Verhalen tussen 15.30 en 17.15 uur.

Witte da? – zondagmiddag vertelsels

Zolang de mens bestaat, worden er verhalen verteld. Verhalen vertellen is dus echt niets nieuws. We doen het alleen niet meer zo vaak, gewoon luisteren naar iemand die een verhaal vertelt.

Op 5 juli gaan op avontuur in het groot Steenbergs verhalenboek. Dit doen ze samen met u! Deze middag kunt u geen hoogdravend theater verwachten, geen uit het hoofd geleerde monologen, maar wel kunt u gewoon lekker luisteren naar verhalen die écht gebeurd zijn. Verhalen uit het dagelijks leven die ons allemaal overkomen zouden kunnen zijn, in spreektaal van alle dag, of, omdat ze zo speciaal zijn, voor één keer poëtisch opgeschreven.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om een verhaal te komen vertellen, podium ervaring is niet nodig. Het is echter geen open podium, opgeven om te komen vertellen is vereist. Nadat u zich op heeft gegeven zullen we contact met u opnemen om te informeren naar de inhoud van uw verhaal zodat we een mooie mix kunnen maken van de mensen die zich op hebben gegeven om te komen vertellen.

Wat voor soort verhalen komen in aanmerking om verteld te worden? Grote en kleine verhalen, intiem of meeslepend. Wat wel belangrijk is dat het verhaal gaat over uzelf, of wat een ontmoeting met iets of iemand voor u heeft betekend. Wellicht heeft een ontmoeting u aan het denken gezet of heeft er een verandering in uw leven plaatsgevonden door deze gebeurtenis. Misschien wilt u graag voorlezen uit uw tienerdagboek, of leest u die mooie liefdesbrief voor van uw wellicht lang geleden verloren gegane kalverliefde. We zijn niet op zoek naar verhalen die een heel leven bestrijken. U heeft immers maar 10 minuten om uw verhaal te vertellen dus leg de focus op een bepaald moment, minuut of gebeurtenis.

Stuur een mail naar: witteda@hotmail.com
en geef uw naam, contactgegevens en de reden waarom dit verhaal zo belangrijk voor u is aan ons door.
We nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op om te kijken of het verhaal geschikt is voor deze middag of wellicht beter past in een latere editie van Witte da? – zondagmiddag vertelsels.

Jij komt toch ook, en wie neem je mee? Schrijf je in via witteda@hotmail.com